fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

«Povestea unchiului Shelby despre Lafcadio, leul care nu s-a lăsat pagubas», de Shel Silverstein (Editura Arthur)

Shel Silverstein, Povestea unchiului Shelby despre Lafcadio, leul care nu s-a lasat pagubasPovestea lui Shel Silverstein despre leul Lafcadio, bogat şi celebru, îmbrăcat în costum şi iubitor de bezele, îi va face pe copii să râdă cu lacrimi, iar pe cei mari îi va pune serios pe gânduri.

Cumpara cartea cu reducere

Sunt multe cărţi frumoase pentru copii. Uneori, avem norocul să întâlnim capodopere. Foarte rar însă ne iese în cale o carte despre care să ştim, încă de la primele rânduri, că o vom iubi mereu. Şi că o vom iubi atât de mult, încât le-o vom citi cu drag copiilor noştri şi, mai târziu, o vom reciti alături de copiii acestora.

Citeste aici o frumoasa recenzie scrisa de Evelina Bidea.

Am adunat cu grijă câteva astfel de bijuterii. Acestea sunt Cărţile lui Radu

  • Traducere din limba engleză de Alexandra Columban
  • Ilustraţii de Shel Silverstein
  • hardcover, 112 p., 165×225
  • ISBN: 978-606-8044-17-0
  • Colecţia Cărţile lui Radu

Shel Silverstein (1930–1999), autorul şi ilustratorul acestei cărţi, a fost poet, cântăreţ, compozitor, muzician, caricaturist şi autor de cărţi pentru copii american.

Foarte tânăr fiind, întrucât nu ştia să danseze sau să se joace cu mingea, şi nici mare succes la fete nu avea, a început să scrie şi să deseneze.

A primit premiul Grammy pentru A Boy Named Sue (1970) şi a fost nominalizat la Oscar şi la Golden Globe pentru cântecul I’m Checkin’ Out din filmul Postcards from the Edge.

În cărţile destinate copiilor, Silverstein îşi ia numele de unchiul Shelby. Volumele sale au fost traduse în 30 de limbi şi s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment: dezbatere despre credinte si superstitii romanesti la Libraria Humanitas de la Cismigiu

Next Article

Eveniment: lansare Cronicile Wardstone, cartea a noua

Related Posts

Total
0
Share