fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Povesti, ceaiuri si canute speciale cu un cod de reducere senzational :)

O carte buna merita savurata in compania unei cafele sau a unui ceai. O spunem des si raspicat, asa si facem. Am mai pomenit in cateva randuri despre aceasta combinatie, cum ar fi aici, insa astazi mergem putin mai departe pentru ca avem sa va si oferim ceva frumos. Daca sunteti si voi bautori de ceai atunci o cana frumoasa ar trebui sa va faca sa si cititi mai mult, nu? :) Prietenii de la LovelyDecor ne-au oferit un voucher cadou la cateva cani si seturi de ceai cu adevarat deosebite. Produsele pe care le gasiti mai jos au oricum reduceri bune in magazin, insa daca folositi si codul CaniShabby in pagina de comanda veti avea o extrareducere de 15%. Canutele sunt cu adevarat deosebite, poftiti de la vedeti:

  • – Cana cu filtru ceai Shabby Blue –
  • – Cana cu filtru ceai Shabby Rose –
  • – Cana Sabby Rose –
  • – Set 2 cesti Nature Lavender –
  • – Cana Nature Garden –
  • – Cana Nature Colourful –
  • – Cana Hortensia –

Dincolo de canutele de mai sus la care puteti folosi voucherul cadou ar trebui sa vedeti si aceste cani handmade, pictate manual. Sunt fabuloase :)

Voucherul este valabil pana pe 1 decembrie, insa canutele sunt intr-un stoc limitat. Asa ca daca va place vreuna comandati-o repede :)

Si daca va luati o cana frumoasa, poate va ganditi si la un ceai deosebit. Aveti aici o multime de sortimente cu reduceri extrem de atractive.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eseu despre orbire, de Jose Saramago

Next Article

Read across the Globe Day

Related Posts

Total
0
Share