fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Au inceput precomenzile la “Hotul cuantic” de Hannu Rajaniemi

“Hotul cuantic” de Hannu Rajaniemi se anunta a fi o romanul SF al anului 2015. Editura Nemira deja l-a scos din tipar, urmeaza ca in cateva zile sa fie disponibil in toate librariile importante. Pana atunci insa puteti face o precomanda de aici si beneficiati si de o frumoasa reducere.

hotul-cuantic-lansare

Excentricul Jean le Flambeur este un hot postuman. Are stiinta de a fura gandurile si timpul sau obiecte vechi de pe planeta Pamant, aflate acum in posesia aristocratilor din Orasele Miscatoare de pe Marte. In ciuda abilitatilor sale, Jean, ale carui origini sunt invaluite in mister chiar si pentru el, face o greseala si ajunge in Inchisoarea Dilema. Salvat de misterioasa Mieli si nava ei seducatoare, i se ofera o sansa unica – sa isi recastige libertatea si memoria pierduta, daca accepta provocarea de a duce la bun sfarsit o spargere asa cum n-a mai dat niciodata.

„Hannu Rajaniemi imagineaza un viitor atat de provocator incat iti taie respiratia si te intimideaza prin cuprinderea lui, iar Hotul cuantic e si deconectant, si palpitant. Iata ca, pe urmele lui Ray Bradbury, Kim Stanley Robinson si Ian McDonald, un scriitor aflat la debut vine cu ceva nou si indraznet despre inchipuita planeta Marte.“ – The Guardian

„Cel mai bun roman SF pe care l-am citit in ani intregi. E greu sa recunosc asta, dar cred ca este un scriitor mai bun decat mine.” – Charles Stross

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Jucariile Eitech dezvolta gandirea si imaginatia copiilor

Next Article

Ceai CADOU de la Carturesti la comenzi de peste 50 de lei

Related Posts

Total
0
Share