fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pricelookup.ro – o destinație utilă pentru iubitorii de cărți

Obișnuim să prezentăm pe blog proiecte interesante ce pot veni în ajutorul iubitorilor de cărți, mai ales atunci când sunt hotărâți să cumpere un anumit titlu și-și doresc să-l obțină la cel mai bun preț. Prezentăm și noi, aproape zilnic, cele mai bune oferte la cărți, însă există și site-uri care o fac foarte bine, mai ales că au funcția de a compar prețuri din mai multe librării online. Un astfel de proiect este și pricelookup.ro, un proiect nou, care ne-a cucerit prin simplitate și acuratețea informației.

Site-ul este ușor de folosit, intri în secțiunea de cărți și ai posibilitatea să ajungi la ce-ți dorești din câteva clickuri. De mare ajutor sunt filtrele care te ajută să selectezi editura, autorul sau categoriile de cărți care te interesează. Mi-a plăcut foarte mult și faptul că pricelookup are și un motoraș de căutare foarte bun, așa că dacă vrei să vezi prețul unei cărți anume în mai multe librării online, este de ajuns să-i scrii titlul acesteia in câmpul de căutare. Bineînțeles, poți căuta și după autor, editura, ba chiar și după ISBN-ul cărții dacă-l știi.

Fiind un comparator de prețuri, la bază, pricelookup este un excelent asistent atunci când ești hotărât să faci o anumită achiziție. În pagina fiecărei cărți o să găsești câteva informații despre carte, dar și prețurile pe care aceasta o are în acel moment în mai multe librării online. Prețul cel mai bun este afișat ”mai la vedere”, ca să-ți fie de ajutor, însă e bine să parcurgi toată lista dacă sunt mai multe opțiuni. De multe ori, prețul mai mic dintr-un loc poate fi ”bătut” de o ofertă mai bună de transport, astfel că, în total, costul să fie mai mic.

Fain este că la pricelookup toate aceste lucruri sunt afișate extrem de fluent, așa că îți va fi ușor să-ți faci imaginea de ansamblu fără să fii nevoit să te plimbi foarte mult prin site. Site-ul se mișcă excelent, chiar și după o conexiune mai slabă, așa că poți ”abuza” de el și de pe telefon sau din locuri unde netul nu este neapărat la viteza pe care cu toții ne-o dorim.

Ne plac lucrurile simple, ușor de folosit și care ne vin în ajutor atunci când avem nevoie de ele. Așa că, apreciem astfel de instrumente și vom povesti despre astfel de proiecte ori de câte ori le vom descoperi. Îi felicităm pe cei care au pus proiectul online și le dorim mult succes.

pricelookup

 

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cărți SF și Fantasy

Reduceri de cel puțin 40% la cele mai bune cărți SF & Fantasy

Next Article

Cele mai vândute titluri la ediția nr. 5 Final Frontier

Related Posts

Total
0
Share