fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Prințesa Roșie, de Amelie Wen Zhao (Editura Epica, 2021)

Prințesa Roșie

Editura Epica vine în întâmpinarea primăverii cu Prințesa Roșie, o nouă carte scrisă de talentata Amelie Wen Zhao, autoarea născută la Paris care a început să scrie de pe vremea când era la grădiniță. Ea a crescut pentru o vreme în Beijing dar acum locuiește și lucrează în New York și își dedică timpul liber pentru scris.

„Zhao excelează în scenele de luptă, pe care le zugrăvește alert și în culori vii. Acestea împrumută prozei sale o calitate vizuală deosebită, care atrage irezistibil cititorul.”- The New York Times Book Review

În Imperiul Chirialian, Analogii sunt disprețuiți. Au puterea de a controla lumea, dar această calitate îi face înspăimântători.

Prințesa Anastasia Mihailova ascunde un secret: Analogul ei îi permite să controleze sângele celorlalți. Această putere e un blestem care a osândit-o să trăiască în captivitate, ascunsă dincolo de zidurile palatului regal.

Împăratul, tatăl ei, este ucis și din acel moment lumea ei se schimbă. Bănuită că ea este cea care i-ar fi pus capăt zilelor, este nevoită să fugă departe în încercarea de a scăpa cu viață și de a găsi adevăratul asasin.

Imperiul Chirialian nu-i oferă bogăția de care se bucurase în vechiul cămin, țara având un nivel foarte ridicat de corupție la care nu se așteptase. În acest decor se pune la cale un complot care să schimbe echilibrul întregii lumi.Un singur om e îndeajuns de abil și de viclean pentru a o ajuta să dejoace complotul: Ramson Vorbădulce. Chiar dacă este un șarlatan călit în lumea fărădelegilor chiriliene, s-ar putea ca Ramson să-și găsească nașul în curajoasa Anastasia. Fără să știe, el intră într-un joc foarte riscant.

Zhao dorește să insufle cititorilor ei calități precum curajul, toleranța, puterea, abordând teme inedite.

Cartea Prințesa Roșie, de Amelie Wen Zhao poate fi comandată de la Libris sau Cărturești.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Irina Motroc

Irina Motroc: ”Dacă negăm arta, negăm ceea ce suntem”

Next Article
Sindromul cavalerului pe cal alb

Sindromul cavalerului pe cal alb, de Mary C. Lamia, Marilyn J. Krieger (Editura Trei, 2021)

Related Posts

Total
0
Share