fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Privind inauntru, de Petronela Rotar (Editura Herg Benet, 2018)

Privind inauntruFace Petronela ce face si mai scoate o carte buna. Sigur o vom regasi in topul vanzarilor din acest an. Ai acum ocazia sa te afli printre primii care se aboneaza la lectura cartii Privind inauntru.

Titlul Privind inauntru este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 10 noiembrie 2018.

Comanda de aici

Petronela Rotar despre cartea Privind inauntru:

Am fost un om zdrobit, intors spre moarte, nu inspre viata. La 30 de ani, ma imaginam traind doar inca citiva ani, la fel de zbuciumat cum am trait mereu. Apoi, murind devreme. Cu un ochi priveam spre moarte, iar cu celalalt spre copiii mei, opintindu-ma sa mai traiesc o vreme, cit sa vad fetele suficient de mari ca sa se descurce singure. Este un miracol ca nu am murit, traind atit de sinucigas, fara macar sa-mi dau seama. Am trecut razant pe linga moarte, nu doar fiindca am fost ingropata sub o avalansa, ci fiindca am trait fiecare zi ca sa mor. Am facut intoarcerea spre viata in ziua in care am decis sa ma vindec. Nu stiam atunci, insa, ca asta fac, un U turn definitiv spre lumina. Am aflat abia acum, dupa un drum lung si dureros, cind am ajuns.

Am adunat in cartea aceasta drumul meu spre sine si lectiile mele. Poate vor mai fi de folos cuiva, drumet ratacit pe calea vindecarii. E darul pe care il intorc vietii, ca m-a ingaduit si asteptat sa ma intorc cu fata spre ea.

Comanda si tu cartea

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Robinson

Robinson, de Peter Sís – o carte despre puterea vindecătoare a poveştilor

Next Article
Aleea cu licurici

Recenzie la cartea Aleea cu licurici, de Kristin Hannah

Related Posts

Total
1
Share