fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Profeția, de Nora Roberts – la chioșcuri

Profeția

De marți, 25 februarie, apare Profeția, de Nora Roberts – cartea a doua din Seria Abis și Tenebre, la toate punctele de difuzare a presei, la doar 24.99 lei.

Despre Profeția, de Nora Roberts

Familia lor pare una obișnuită, iar viața lor nu are nimic ieșit din comun la prima vedere. Dar dincolo de granițele acestei ferme pașnice, s-a dezlănțuit o adevărată bătălie între forțele binelui și răului.

Fallon Swift, care are aproape 13 ani, nu știe mare lucru despre lumea dinainte – orașul în care au locuit părinții ei este acum o ruină și natura l-a copleșit, de când marea molimă a îmbolnăvit și a ucis miliarde de oameni.

Călătoriile sunt periculoase, deoarece bande de rangeri ticăloșiți și de fanatici numiți Războinicii Purității sunt mereu în căutare de noi victime. Cei asemenea lui Fallon, înzestrați cu puteri supranaturale, sunt vânați peste tot, dar pentru ea a venit momentul să-și arate adevărata față – este Aleasa, salvatoarea omenirii.

„Roberts continuă povestea post-apocaliptică din seria Abis și tenebre cu întâmplări care sunt în același timp îndrăznețe și captivante (…) Este o încântare pentru cititor să facă cunoștință cu o nouă generație de personaje și să o urmărească pe eroină cum își dezvoltă puterile și cum devine o adevărată conducătoare.“– Kirkus Reviews

„Roberts este o povestitoare înnăscută și este o plăcere să descoperi ce se întâmplă cu personajele. Romanul (…) este foarte potrivit pentru fanii distopiilor cu ritm alert și eroine principale puternice.“– Publishers Weekly

„Roberts spune povestea cu o asemenea pasiune, încât toate frazele pe care le citești îți învie în fața ochilor. (…) personajele sunt compuse din umbre și lumini și pot reprezenta fie binele, fie răul, ceea ce face ca Profeția să fie continuarea perfectă a primului volum din această trilogie.“– Shelf Life

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
II Cadou

Doua Ii CADOU de la Libris, pentru cei care iubesc romaneste!

Next Article
BOOKS45

45% Reducere la mii de cărți. Doar azi!

Related Posts

Total
0
Share