fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Provocarea sortii” de Nora Roberts, impreuna cu Libertatea pentru femei

provocarea sortiiVineri, 6 mai, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Provocarea sortii” de Nora Roberts, un nou volum al colectiei “Carti romantice”. Cartea impreuna cu revista pot fi achizitionate la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Provocarea sortii:

Caine MacGregor are reputaţia de a fi un adevărat demon în sălile de tribunal – dar și în relațiile cu femeile. Viața i-a oferit totul pe tavă până acum – o familie iubitoare, o profesie în care excelează și o înfățișare care îl face irezistibil. Însă de această dată chipeșul avocat întâlnește un caz rar – o femeie care nu îi cade imediat la picioare… ba dimpotrivă. Caine își pune la bătaie toate atuurile, însă ca să treacă dincolo de armura de gheață a Dianei Blade nu este un lucru tocmai simplu.
Diana a fost mereu învățată să trăiască după reguli stricte și să nu riște niciodată prea mult. Lipsită de dragostea unei familii adevărate, nu are încredere să-și ofere inima unui necunoscut. Iar atunci când Caine îi propune un dublu parteneriat – atât în afaceri, cât şi în plăcere –, Diana găsește oferta aproape irezistibil de tentantă. Însă poate această provocare a sorţii să o convingă să își rişte siguranța obținută atât de greu în schimbul iubirii unui MacGregor?
Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Serata „Eminescu, jurnalistul”, ediţie specială

Next Article
Mănăstirea din Parma

Mănăstirea din Parma, de Stendhal

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    0
    Share