fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Psihologia vânzărilor, de Brian Tracy (Editura Business Tech, 2021)

Psihologia vânzărilor

Brian Tracy, autorul cărții Psihologia vânzărilor a scris peste 40 de cărți și a produs mai mult de 350 de programe educative pe suport video și audio. Multe din lucrările lui Brian au fost traduse în alte limbi și sunt folosite în 52 de țări. El este co-autor, împreună cu Campbell Fraser, a Programului avansat de instruire și îndrumare și a Programului de instruire pentru excelență.

Învață de la un profesionist cum să vinzi mai mult și cum să fii eficient pentru că dacă nu vei cunoaște psihologia ce stă în spatele vânzărilor, nu vei avea rezultatele pe care ți le dorești!

“Brian Tracy este expert în a te învăța cum să folosești cunoștintele sale în vânzări ca să obții propriul succes.” – Jeffrey Gitomer, autorul lucrării The Little Red Book of Selling

“Ar trebui ca lucrarea lui Brian Tracy, Psihologia Vânzarilor, să fie citită de toată lumea! Fiecare dintre noi vinde ceva, fie că este un produs, un serviciu, o filozofie, o idee sau și mai important, pe sine însuși! Această carte îți va oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a te descurca într-o varietate de situații și îți va stimula creativitatea. Aceste învățături nu se vor demoda niciodată, iar Brian Tracy este un instructor minunat! – Terri L. Sjodin, autoarea lucrării Sales Speak – The Nine Biggest Sales Presentation Mistakes and How to Avoid Them

Autorul a înființat și dezvoltat mai mult de douăzeci și două de companii în domenii diverse. A schimbat destinul unui număr de peste 500 de corporații aflate în momente cruciale ale existenței lor. În fiecare an conferențiază în fața a mai mult de 250000 de manageri de vânzări din Statele Unite, Canada, Europa, Australia și Asia.

Învățând cum gândesc oamenii, de ce cumpără ei și ce tehnici creative poți folosi pentru a-i convinge, vei învăța, după cum promite Tracy: “să-ți dublezi, triplezi sau să-ți sporești încă și mai mult vânzările și veniturile în câteva luni sau chiar câteva săptămâni”.

Cartea Psihologia vânzărilor, de Brian Tracy poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Portocala sângerie

Portocala sângerie, de Harriet Tyce (Editura Litera, 2021)

Next Article
Orașul cu salcâmi

Orașul cu salcâmi, de Mihail Sebastian (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share