fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Psihologie. Idei fundamentale [Editura Litera, 2015]

psihologie-idei-fundamentaleLa sfarsitul lunii trecute, la Editura Litera, a aparut cartea Psihologie. Idei fundamentale. Dincolo de coperta foarte interesanta, cartea se anunta a fi un titlu ce nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca noastra. Si nu, nu trebuie sa fiti psihologi de meserie, sau macar mari fani ai acestui domeniu. Cartea este pentru toata lumea, ne ajuta sa ne intelegem mai bine, dar si sa relationam cu cei din jurul nostru. Un instrument util, o carte pe care o poti cumpara si tu, bucurandu-te de reducerea de aici.

Despre cartea Psihologie. Idei fundamentale:

Suntem cu adevarat unici… sau doar ne conformam unor tipare? Ce ne face sa ne reamintim si de ce uitam? Cum putem masura efectiv inteligenta? Intrebari de genul acesta stau la baza activitatii celor mai importanti ganditori si cercetatori internationali din fascinantul domeniu al psihologiei.

Scris intr-un limbaj accesibil, Manualul de psihologie abunda in explicatii concise care lamuresc jargonul, in diagrame care descurca itele teoriilor incurcate, in citate memorabile si in ilustrat ii ingenioase care se joaca cu convingerile si perceptiile noastre.

Fie ca domeniul psihologiei este ceva nou pentru voi, fie ca sunteti studenti sau posedati o multime de cunostinte teoretice, veti gasi in paginile acestei carti suficiente lucruri care sa va starneasca curiozitatea si sa va stimuleze deopotriva.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: „Sculptând în timp“ de Andrei Tarkovski

Next Article

"Invidia" de Sandra Brown, impreuna cu Libertatea pentru femei

Related Posts

Total
0
Share