fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Pupa-l in bot si papa-i tot. Manual de marketing politic

pupa-l-in-bot-si-papa-i-tot-manual-de-marketing-politicCu un titlul mai mult decat sugestiv, Editura Humanitas ne invita la o lectura captivanta, cu mult umor, dar si cu multe idei despre cum putem reusi in viata. Cartea, recent aparuta, ii are ca autori pe James Carville si Paul Begala, iar traducerea a fost facuta de Adina Cobuz, Simona-Maria Drelciuc, Dorin Nistor.

Cumpara cartea acum, cu reducere.

Cartea aceasta iti va pune la dispozitie cateva sfaturi practice si de bun-simt in asa fel incat sa iesi castigator. Vei dobandi anumite tehnici si tactici verificate in diverse confruntari si care s-au dovedit infailibile in valtoarea inclestarilor politice. Una peste alta, daca esti mai rapid, mai istet si mai bataios decat adversarul tau, ai toate sansele sa castigi. Acesta este si scopul cartii noastre – sa-ti dezvolte calitatile respective. Nadajduim sa-ti punem la dispozitie cateva strategii usor de aplicat, astfel incat sa inveti cum sa inchei o afacere, cum sa castigi clienti, cum sa avansezi ierarhic sau cum sa obtii victoria in alegeri. Si, mai presus de toate, cum sa-ti invingi adversarii.

„De un comic dezarmant! Doi strategi politici foarte pitoresti vorbesc degajat si pe intelesul tuturor despre tainele reusitei in viata. Iar sfaturile lor se aplica indiferent de orientarea politica a cititorului.“ – Houston Chronicle

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

De ce sa te mai duci pana la magazin? Cumpara rechizite online!

Next Article

Preturi mici pentru minunate Gadgeturi Hi Tech

Related Posts

Total
0
Share