fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Puterea emoțiilor pozitive, de Barbara Fredrickson (Editura Litera, 2021)

Puterea emoțiilor pozitive

Puterea emoțiilor pozitive, de Barbara Fredrickson se bazează pe cele mai noi descoperiri din domeniu și, deși nu are soluții universal valabile, se dorește a fi un util ghid pentru depășirea obstacolelor, crearea de relații mai bune cu cei din jur și o viață fericită.

Vezi preț cu reducere

De-a lungul a mai bine de 20 de ani, autoarea a căutat răspunsuri la întrebări ce au legătură cu optimismul. Ce putem spune despre el? Ne poate transforma viața? În ce mod?

 Optimismul este o sursă de putere și Brabara L. Fredrickson a elaborat numeroase teste și a făcut multe experimente de laborator pentru a ajuta oamenii să înțeleagă ce se petrece cu ei, de ce sunt atrași și familiari cu negativismul mai mult decât și-ar dori.

Ca să nu fim mereu posaci, critici față de noi sau față de ceilalți  și pentru a nu hrăni permanent emoțiile negative care nu duc decât spre depresie, nefericire, furie, tulburări de somn, nu ne rămâne decât să învățăm din această carte cum să cultivăm emoțiile pozitive.

“O rețetă fundamentată științific pentru bucurie, sănătate și creativitate. Citește zilnic unul–două capitole sau oricât îți trebuie pentru a-ți risipi proasta dispoziție.” –  Thich Nhat Hanh

“Cartea e plină de observații profunde legate de comportamentul omenesc, dar și de sugestii utile despre cum le putem aplica în viața de fiecare zi.” –  Mihaly Csikszentmihalyi

Cartea Puterea emoțiilor pozitive, de Barbara Fredrickson cuprinde, de asemeni, tehnici ușor de aplicat pentru îmbunătățirea relațiilor cu partenerii, cu copiii ori la locul de muncă și poate fi comandată de la Litera sau Elefant.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
CorintSpaceAR

CorintSpaceAR, cartea interactivă care îi poartă pe copii în cosmos prin jocuri cu realitate augumentată

Next Article
Șaptesprezece piane

Șaptesprezece piane, de Ramon Solsona (Editura Meronia, 2021)

Related Posts

Total
0
Share