fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Quinoa. 50 de retete gustoase cu cea mai hranitoare dintre cereale

quinoa_coverDespre Quinoa am tot auzit in ultima vreme. In orice discutie cu tenta naturista este imposibil sa nu fie invocata si Quinoa. Dincolo de vorbele pe care le auzim cu siguranta merita sa ne si informam inainte de a introduce Quinoa in propria alimentatie. Editura Litera ne ofera o carte excelenta cu informatii si retete pentru cei care vor sa foloseasca in propria alimentatie si aceasta cereala.

Cartea poate fi cumparata online de aici.

Despre carte:

Quinoa are mai multe proteine, grăsimi sănătoase, calciu, fier şi vitamine din grupa B decât orice alt aliment. În plus, nu conţine colesterol sau gluten, are avantajul suplimentar de a fi o cereală integrală şi este un excelent înlocuitor al alimentelor cu carbohidraţi precum pastele, orezul, cartofii sau cuşcuşul.

Cartea prezintă combinaţii de gusturi şi arome din toată lumea, în preparate inedite, apetisante, delicioase şi pline de substanţe nutritive extraordinare. Reţetele au fost adaptate pentru viaţa solicitantă a omului modern, incluzând ingrediente care se găsesc cu uşurinţă. Instrucţiuni uşor de urmărit te poartă pas cu pas prin toate etapele fiecărui fel, iar paginile sunt pline de sfaturi utile, „ponturi“ pentru bucătari şi informaţii nutriţionale.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 25 martie 2015

Next Article

Pop-up Stories Club – club de lectura care promoveaza autorii romani

Related Posts

Total
0
Share