fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Rafturi pentru cărți – colecția 2016

rafturi pentru cărțiNu mai ai pe unde să-ți pui cărțile pe care le-ai tot cumpărat în ultima vreme? Este cazul să te orientezi către un nou raft pentru cărți. Și-ți spun asta pentru că și noi simțim nevoia unui raft pentru cărți, fapt ce m-a pus nu doar pe gânduri, ci și pe căutat ceva soluții frumoase și deloc costistoare.

Mai jos o să găsești câteva idei de rafturi pentru cărți ce mi-au plăcut mult, dacă ai și tu variantele tale, te rog să mi le spui într-un comentariu. Mă ajuți și pe mine, dar și pe cei care sunt în căutarea unui nou raft pentru cărți.

Așadar, am văzut câteva rafturi pentru cărți foarte faine și la prețuri bune la Sharihome (un magazin online cu produse pentru casă foarte mișto organizat). Au și rafturi de 100 de lei și-un pic, dar și unele de peste 800 de lei. Alegi, bineînțeles, după buget…

Alte rafturi drăguțe pentru cărți am văzut la eMAG. Sunt doar câteva modele, dar reducerile sunt semnificative.

Pentru cei pasionați de design, am văzut câteva rafturi extrem de interesante la Somproduct. Unele au prețuri mari și foarte mari, dar dacă aveți puțină răbdare o să descoperiți în oferta lor și rafturi pentru cărți la prețuri decente. Un exemplu foarte fain este această etajeră în formă de căsuță, pe care o puteți cumpăra astăzi cu doar 196 lei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
carte cadou

Carte Cadou: Voi aștepta, de Raymond Chandler

Next Article

Reduceri de până la 60% la cărțile RAO de la eMAG

Related Posts

Total
0
Share