fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Rakushisha”, de Adriana Lisboa (Editura Univers)

rakushishaLa Editura Univers a aparut o noua carte in Colectia Romanul Secolului XXI: “Rakushisha”, de Adriana Lisboa. Cartea a aparut la sfarsitul lunii iunie 2014. In 2013, Editura Univers a mai publicat de aceeasi autoare romanul “Simfonie in alb”.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

Intr-o statie de metrou din Rio de Janeiro, orasul in care traiesc amandoi, Haruki si Celina se intalnesc din intamplare si dupa putin timp hotarasc sa calatoreasca impreuna in Japonia pentru a vizita Rakushisha, cabana in care a locuit faimosul poet din secolul al XVII-lea, Matsuo Basho: „Un vechi poet din Japonia. Nimic interesant, in mod special, pentru Haruki: doar in masura in care tot ce o interesa pe femeia aceea era mai urgent decat foamea, decat setea, decat somnul, decat catastrofele naturale, globale, planetare, interplanetare, cosmice. Mica sa catastrofa particulara.“

bogdan
Total
0
Shares
1 comment
  1. Eu as spune ca Rakushisha este o carte a trezirii. Celina se trezeste (din nefericire, în mod brutal, prin moartea lui Alice), niponitatea lui Haruki, pâna atunci ignorata, se trezeste si ea. Si ambele treziri sunt determinate de Rakushisha. O calatorie în timp si spatiu, la capatul careia cititorul va trai, alaturi de Celina, bucuria (re)trezirii la viata.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Libertatea ne ofera cartea "Magia alba"

Next Article

20% reducere la orice carte + transport gratuit. Doar azi!

Related Posts

Total
0
Share