fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Raul ascuns”, de Giuseppe Berto [Editura Humanitas, 2014]

raul-ascunsIn Colectia “Raftul Denisei” de la Editura Humanitas, de curand a aparut o noua carte semnata de Giuseppe Berto: “Raul ascuns”. Un roman ce se intinde pe 376 de pagini, in traducerea Smarandei Bratu Elian. Mai jos aveti cateva detalii despre continutul cartii.

Daca vreti sa cititi cartea o puteti cumpara cu reducere de aici.

Despre carte:

Raul ascuns este cel mai cunoscut roman al scriitorului italian Giuseppe Berto. Imediat dupa publicare, a beneficiat de o calduroasa primire atat din partea publicului, italian si strain, cat si a criticii, fiind distins cu doua dintre cele mai prestigioase premii literare italiene: Viareggio si Campiello. Raul ascuns a fost ecranizat in 1990 de regizorul Mario Monicelli.

Raul ascuns reconstituie cu luciditate si umor cura psihanalitica menita sa-l vindece pe autorul-protagonist de depresie. Totodata insa, Giuseppe Berto ne propune o originala si rascolitoare radiografie a suferintei ca atare, precum si o pasionanta readucere la viata a Italiei din secolul de curand incheiat, cu neimplinirile si frustrarile societatii ei in tranzitie.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

100 de biografii celebre cu pana la 86% reducere

Next Article

Lista Anutei: Zece romane perfecte pentru o toamna romantica

Related Posts

Total
0
Share