fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Raurile din Londra, de Ben Aaronovitch (Editura Herg Benet, 2018)

Raurile din LondraPrietenii de la Herg Benet au pornit pe un frumos drum al literaturii straine de calitate. Raurile din Londra, de Ben Aaronovitch este unul dintre frumoasele exemple de carti ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din palmaresul de cititor. Bestseller Sunday Times, Raurile din Londra promite sa ne tina cu sufletul la gura prin detaliile atent punctate, dar si debordanta imaginatie a autorului. Cartea se gaseste deja in librarii, o recomandam cu bookurie.

Despre cartea Raurile din Londra:

Ofiterul stagiar Peter Grant viseaza sa ajunga detectiv al Politiei Metropolitane din Londra. Pacat ca superiorii lui au de gand sa il repartizeze Unitatii de Progresie a Investigatiilor, unde cel mai mare pericol pe care l-ar putea infrunta este sa se aleaga cu o taietura de la hartiile birocratiei moderne. Insa perspectivele de cariera si de viata ale lui Peter se schimba dupa ce are loc o crima neobisnuita, iar el intervieveaza un martor ocular care se intampla sa fie si fantoma. Abilitatea unica a lui Peter de a putea discuta cu fiinte trecute prin moarte il aduce in atentia Inspectorului Thomas Nightingale, care investigheaza infractiunile ce implica magia si supranaturalul. Dupa ce o serie de crime brutale si stranii cuprinde Londra, Peter, acum ucenic vrajitor, devine parte a unei lumi in care zeii si zeitele se amesteca printre muritori, iar un spirit teribil si inca nestins al trecutului isi doreste sa scufunde orasul in haos.

“Regivorant, original si o lectura incantatoare.” – Charlaine Harris

“Raurile din Londra e povestea a ce s-ar intampla daca Harry Potter ar creste mare si s-ar alatura Politiei Londoneze. O carte cu detectivi de o imaginatie debordanta si care te va binedispune cu siguranta.” – Diana Gabaldon

“Construita cu detaliu si imaginatie… Aaronovitch este un scriitor care trebuie urmarit.” -Peter F. Hamilton

Romanul Raurile din Londra, de Ben Aaronovitch poate fi cumparat cu reducere de la Elefant.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Trandafirul și hangeru

Recenzie la cartea Trandafirul și hangerul, de Renee Arhideh

Next Article
Un om care scrie

Eveniment Mircea Cărtărescu: lansarea cărții Un om care scrie. Jurnal. 2011-2017

Related Posts

Total
1
Share