fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Răzbunatorul. Legenda lui Hugh Glass, de Michael Punke

razbunatorul legenda lui hugh glassAdaptarea cărții Răzbunatorul. Legenda lui Hugh Glass, de Michael Punke s-a tradus într-un film devenit deja faimos, The Revenant – producție ce a fost deja nominalizată la nu mai puțin de 12 categorii ale celebrului Oscar. DiCaprio face un rol de zile mari, filmul merită văzut, dar la fel de bine și cartea merită citită. Dacă nu ai apucat încă să vezi filmul, mai bine cumpără cartea de aici (are și o reducere bună pentru o carte proaspăt lansată), citește-o și apoi o să vezi filmul cu alți ochi. Dacă ai văzut filmul, tot merită să citești și cartea – sigur te așteaptă între paginile ei surprize ce nu s-au văzut pe ecran.

La noi, cartea a fost publicată recent la Editura Trei în Colecția Fiction Conection. Te așteaptă 342 de pagini ce te vor ține cu sufletul la gură.

Mai jos redăm și o mică parte din descrierea făcută cărții Răzbunatorul. Legenda lui Hugh Glass

Suntem în anul 1823 şi vânătorii de blănuri ai Companiei Rocky Mountain Fur duc o viaţă brutală de frontieră. Hugh Glass e unul din cei mai buni oameni ai Companiei, un neînfricat pionier al frontierei, specialist în găsirea urmelor. Dar o misiune de cercetare îl aduce faţă în faţă cu un urs grizzly, care îl mutilează groaznic, iar ceilalţi nu mai speră ca el să supravieţuiască. Doi oameni ai Companiei sunt desemnaţi să aibă grijă de Glass până moare. Însă după ce aceştia îl jefuiesc şi-l abandonează, pe Glass îl ţine în viaţă o singură dorinţă: răzbunarea. Cu un curaj şi o hotărâre ieşite din comun, omul munţilor parcurge, mai întâi târâş, sute de kilometri din frontiera americană neexplorată.

Bazat pe fapte reale, Răzbunătorul. Legenda lui Hugh Glass e o poveste remarcabilă despre obsesie, voinţă umană împinsă până la limite şi despre cât de departe poate duce setea de răzbunare.

Răzbunătorul. Legenda lui Hugh Glass are toate elementele unui roman clasic de aventuri, oferind forţă şi vitalitate poveştii dramatice a vânătorului Hugh Glass, pe care nici măcar o ursoaică grizzly nu a reuşit să-l omoare. — Craig Johnson, autorul seriei Walt Longmire

Michael Punke este ambasador al Statelor Unite la Organizaţia Mondială a Comerţului din Geneva, Elveţia. De asemenea, a activat în cadrul Consiliului Naţional de Securitate de la Casa Albă şi la Capitol Hill. A fost corespondentul pe subiecte istorice al revistei Montana Quarterly şi profesor la Universitatea din Montana.

Dacă vrei să citești cartea, o găsești cu reducere la Elefant.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
jurnalul unui pusti

Colecția Jurnalul unui puști, împreună cu Libertatea (primele 4 volume)

Next Article

Reduceri de până la 85% la cărțile editurilor Humanitas și Polirom + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share