fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ready Player One, de Ernest Cline

Ready Player OneLa Editura Nemira a apărut recent celebra carte a scriitorului American Ernest Cline – Ready Player One. O carte pe care împătimiții jocurilor pe calculator o vor savura din scoață-n scoarță, din nivel în nivel.

Ready Player One – o călătorie cinematică prin Univers, plină de aventuri și o poveste deja clasică despre maturizare.

Cartea poate fi cumpărată cu mare reducere de aici.

Despre carte:

Este anul 2044 și lumea noastră a ajuns un loc în care n-ai vrea să trăiești. Am rămas fără petrol. Ne-am distrus climatul. Foametea, sărăcia și bolile sunt pretutindeni.

Precum multi alții, Wade Watts evadează din această realitate tristă conectându-se zile întregi la OASIS, o utopie virtuală larg răspândită unde poți să fii tot ce vrei tu să fii și poți trăi, iubi și călători pe oricare dintre cele zecile de mii de planete care alcătuiesc lumea virtuală.

Citește aici mai multe detalii despre cartea Ready Player One.

Ernest Cline s-a născut in Ohio, pe 29 martie 1972. Romancier, scenarist și performer, s-a dedicat artei încă din copilărie, a participat la numeroase concursuri și la multe proiecte. Scenariile sale au dus la apariția unor producții. Ready Player One, romanul său de debut, a apărut în anul 2010 în America, iar Warner Bros a achiziționat drepturile de adaptare pentru marele ecran, Ernest Cline urmând să scrie scenariul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
promoții libris

Cărți ieftine + transport Gratuit: promoțiile lunii Iulie la Libris

Next Article

Reducerile zilei - 12 iulie 2016

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    0
    Share