fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Redescopera placerea de a rasfoi o carte. Fragmente din peste 7.000 de carti

citeste_elefantIn libraria online elefant.ro sunt peste 7.000 de carti care pe langa coperta si descriere au si un scurt fragment pus la dispozitia cititorilor. In fond sunt cateva pagini din fiecare carte, atat cat sa ne dam seama mai bine despre subiect si stilul autorului. Astazi am aflat ca sunt mai mult de 7.000 de carti cu fragmente puse la dispozitie, ceea ce ne-a bucurat foarte mult.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fcarti”]Cauta aici cartile cu fragment disponibil[/button]

Cum ne dam seama ca o carte are si un fragment disponibil? Cartile ce ne ofera si posibilitatea de a lectura cateva pasaje (la unele un intreg capitol…) au pe coperta eticheta “Citeste” (asa cum puteti vedea si in imaginea alaturata). Asa ca, ori de cate ori intrati in libraria elefant.ro si va uitati la o carte anume, n-ar strica putina atentie… poate cartea are si un fragment pe care sa-l lecturati in tihna inainte de a cumpara cartea.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate: "Mireasa hotomana", de Margaret Atwood (Editura Leda)

Next Article

500 de locuri unice pe care sa le vizitati intr-o viata

Related Posts

Total
0
Share