fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ce preferati? Reduceri mari sau transport gratuit?

Primul raspuns pe care l-as oferi eu: AMBELE! Evident ca asta ne-am dori si chiar se intampla, mai ales daca vorbim de libraria online libris. Ei ofera de mai multa vreme transport gratuit la orice carte comandata si au si promotii foarte bune in fiecare luna (daca mai socotim si promotiile speciale pe care le ticluesc din cand in cand atunci clar ca libris este una din librariile preferate de multi cititori).

Dincolo de asta insa mai avem si un alt exemplu: elefant.ro. La ei transportul nu este gratuit (au, mai nou, un tarif unic de 6,9 lei, indiferent de localitate), in schimb au promotii foarte mari.

Si sunt doar doua exemple, poate cele mai bune locuri de unde putem cumpara carti online. Ei bine, luand in calcul cele doua exemple de mai sus, intrebam: ati socotit vreodata diferentele de preturi dintre carti ca sa vedeti de unde puteti cumpara cu adevarat mai ieftin? Sau aveti un loc preferat, cumparati de acolo si gata?

Pentru a va veni in ajutor, de ceva vreme avem un loc in care gasiti mai multe oferte de la aproape orice carte. Este un instrument care compara preturile si care ne arata imediat cam care ar fi cea mai buna varianta de achizitie. Vorbesc aici de bookuria.ro, libraria noastra virtuala in care va asteptam cu mare drag.

bookuria_ro_screen

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Disney Junior. 200 de jocuri si activitati

Next Article

Editura Adenium da startul distractiei in Oraselul „O inima de Broscuta”!

Related Posts

Total
0
Share