fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Regele în galben, de Raymond Chandler

Regele în galbenDacă-ți plac cărțile polițiste, Nemira îți propune un nou titlu semnat de cunoscutul autor Raymond Chandler – Regele în galben. Cartea reunește 7 povestiti polițiste extrem de interesante și a fost publicată în colecția Suspans.

Cartea Regele în galben, de Raymond Chandler poate fi cumpărată cu mare reducere de aici.

Pe spatele cărții Regele în galben găsim câteva vorbe care ne stârnesc curiozitatea…

In inchisoare

ai mult timp de gandire la dispozitie. De pilda, te gandesti la reintalnirea cu iubita pe care ai lasat-o in urma. Carmady, uriasul, are acum ocazia de a verifica la cald scenariile inchipuite „la racoare“.

Afara vantul rosu bate

in bar, doi clienti se bucura de linistea dinaintea furtunii. Nu prea mult. Negasind fata cautata, al treilea intrat isi varsa amarul si gloantele asupra tristei figuri de la bar. De ce? Numai Marlowe stie.

Muzica de jazz rasuna

dar nu intr-un club de noapte, ci pe holurile unui hotel respectabil. Leopardi, regele trompetei, isi face de cap cu cativa amici. Fara sa stie, detectivul hotelului intrerupe ultima reprezentatie din viata marelui Rege.

Bingo. Profesor Bingo

cel care apare la nevoie, cand suferi din dragoste, si iti ofera o simpla cutiuta cu praf de prizat. Poti sa o accepti sau nu. Joe o face. Si mai face ceva: o crima perfecta sub inspiratia prafului. Dar cand praful dispare…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ziua internațională a cărții

De Ziua Cărții, Nemira oferă transport gratuit și 50% reducere la noutăți

Next Article

Ziua Internațională a Cărții la Libris: 3 zile cu reduceri mari și transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share