fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Renunță la ceas, de Laura Vanderkam (Editura Curtea Veche, 2021)

Renunță la ceas

Cum crezi că stai cu organizarea timpului? Ești organizat și mereu relaxat sau, dimpotrivă, mereu stresat, mereu pe fugă, deseori fără să reușești să îți atingi obiectivele zilnice? Cartea Renunță la ceas îți deschide noi perspective.

Organizarea timpului sau cum să faci să fii mai productiv, cum să-ți strecori activitățile preferate dar să nu îi neglijezi nici pe cei din jurul tău, sunt lucruri care se învață, așa cum învățăm să mergem, să citim, să cântăm la chitară… Pas cu pas, cu perseverență, nu neapărat înconjurați de zeci de liste sau de agende la tot pasul.

Laura Vanderkam este o autoare americană, cunoscută pentru cărțile despre organizarea timpului și pentru articolele cu privire la productivitate și succes atât pe plan personal, cât și profesional. Nu cred că poți fi total organizat pe plan profesional dar dezorganizat peste măsură atunci când vine vorba despre viața personală. Și invers.

Interviurile și articolele ei au apărut în publicații precum The New York Times, The Wall Street Journal, Fast Company și Fortune. Laura Vanderkam realizează podcastul Before Breakfast și, alături de Sarah Hart-Unger, podcastul Best of Both Worlds.

Laura Vanderkam este unul dintre experții organizării timpului și productivității. Dacă ești prea obosit, stresat și suprasolicitat, s-ar putea ca sfaturile din Renunță la ceas să-ți schimbe viața. – Dorie Clark

Banii vin și pleacă, reputația crește sau scade, afacerile stagnează și pot fi reclădite de la zero. Timpul, în schimb, nu se mai întoarce. – Damon Brown, Inc.com

În afară de acea oră în plus pe care, cumva, reușesc să o gasească în fiecare zi, ce îi face pe oamenii foarte productivi și lipsiți de griji să aibă suficient timp? Laura Vanderkam știe rețeta și ți-o destăinuie și ție. Dacă vrei să duci la capăt mai multe sarcini fără să-ți pierzi răbdarea, fă-ți timp să citești această carte. – Jon Acuff

Cele mai multe rezultate ale noastre depind de felul în care reușim să ne organizăm activitățile. Când suntem organizați nu avem acea permanentă stare de agitație dată de inconsecvență, organizarea ne face să ne putem concentra pe ceea ce avem de făcut în momentul respectiv fără a intra în panică că mai avem multe activități ce așteaptă rezolvare urgentă.

Așadar, dacă autoarea reușește, noi de ce să nu putem să folosim timpul eficient?

Cartea Renunță la ceas este scrisă pe un ton plin de umor de Vanderkam, mamă a cinci copii care lucrează mult și intens,și are ca scop să ne facă să ne schimbăm percepția asupra timpului, astfel încât să fim fericiți.

Cartea Renunță la ceas, de Laura Vanderkam poate fi comandată online de la Elefant, Libris sau Cărturești.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Distanța dintre mine și cireș

Distanța dintre mine și cireș, de Paola Peretti (Editura Litera, 2021)

Next Article
În derivă

În derivă, de Trish Doller (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share