fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Revista Unica ne aduce cartea “Jurnal de gravida” de Carmen Bruma

Editia revistei Unica din ianuarie 2015 bookura viitoarele mamici cu o carte folositoare pentru ele: “Jurnal de gravida” scrisa de Carmen Bruma.

Revista impreuna cu cartea poate fi achizitionata de la toate chioscurile de distribuire a presei la pretul de 19,99 lei.

Despre carte:

Pentru multe femei experienta sarcinii inseamna si un numar foarte mare de kilograme in plus. Acest lucru iti pune in pericol sanatatea, dezvoltarea normala a copilului si se transforma intr-un motiv de depresie dupa nastere.” A manca pentru doi” este o expresie gresit inteleasa si se refera la responsabilitate si nu la cantitate. Cheia este dieta echilibrata din perioada sarcinii care sa asigure toti nutrientii necesari evolutiei sarcinii si o acumulare ideala de kilograme, intre 10 si 14.

Jurnal de gravida – Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile insarcinate sau cele care intentioneaza sa aiba un copil. Este experienta proprie a autoarei care la 37 de ani a reusit sa acumuleze doar 10 kg in sarcina, a nascut natural un copil sanatos si a revenit la formele initiale in numai 10 saptamani dupa nastere. Carmen Bruma a demonstrat ca se poate, iar in carte va dezvaluie secretele ei.
In Jurnal de gravida mai gasiti si un meniu complet pentru cele trei trimestre ale sarcinii si o serie de retete de mancaruri ideale pentru femeile insarcinate care vor sa-si controleze greutatea si sa aiba o sarcina usoara.

unica-jurnal-de-gravida

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editorial: Psihologii merg la psihoterapie?

Next Article

Sandra Pralong, autoarea lunii ianuarie, desemnata de libris

Related Posts

Total
0
Share