fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 14.02.2014

inmedioAstazi, 14 februarie 2014, in magazinele inmedio gasim noi aparitii ale celor mai interesante si citite reviste ale zilei. Astfel, “Viata Medicala” ne vorbeste chiar si despre disputele politice ce opresc dezvoltarea durabila si continua a medicinei. Nesiguranta politica duce in mor iremediabil la imposibilitatea dezvolatarii unei vieti normale.

Revista “Formula AS” propune cateva articole cu interviuri cu diversi medici chirurgi. Aflam tot din noutatile de maine cateva leacuri babesti pentru frumusete folosind galbenele. Alte articole interesante sunt cele privind istoria bailor rusesti, cum putem face un sapun de casa, dar si sfaturi si idei de la cititori.

Libertatea pentru femei” are ca prin subiect alegerea produselor alimentare in viata zilnica si cum acestea ne pot afecta sistemul imunitar. In acelasi timp, ni se propune un articol interesant in care poti sa iti ghicesti norocul in dragoste. Revista ne ofera in continuare sfaturi utile despre sanatate, cuplu, dar si cateva tratamente pe care le poti face in casa pentru frumusete si, desigur, vine cu concursurile cu care ne-a obisnuit in fiecare numar.

Click pentru femei” vine cu un concurs in care poti castiga 200 de lei pentru povestea ta si, de asemenea, are opt pagini cu retete de colectie ce nu merita ratate. Alte articole din revista se refera la ce este cel mai potrivit pentru doamne: a fi femeie sau a fi mama, dar si metode prin care putem scapa de herpes si ce parfum ni s-ar potrivi.

Revista “Historia” are ca articol principal un subiect interesant si incitant: ”Balcescu altfel decat in manuale”. Ion Cristoiu vine cu o marturisire pe care o putem gasi in revista ce se afla deja la chioscuri.

Pentru copii, “Harap-Alb” continua cu: episodul 9 – “Batranete fara tinerete”; episodul 4  – ” Originile Imparatului Rosu” si episodul 9 din “Fluviul soaptelor”.

Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat, plin de lecturi interesante.

Eric Victor

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Inmedio te premiaza cu o cafea savuroasa

Next Article

Valentine's Day: Reducere speciala de 50% la cartile Nemira

Related Posts

Total
0
Share