fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 19.02.2014

inmedioAstazi, 19 februarie 2014, in chioscurile de ziare si in magazinele inmedio veti gasi noi reviste ce nu ar trebui ratate.

 • [arrow_list]
  • Zeppelin” dupa cum stiti este o revista internationala de arhitectura, design si cultura urbana. Astfel, revista” Zeppelin” ne propune astazi un articol despre arhitecura norvegiana si cum putem construi case in acest stil. Tot in aceeasi revista vom gasi un articol in care un oras din Romania regenereaza arhitectura industriala, cateva modalitati de a trai in oras si despre un nou proiect European ” Connected”, despre viitor, tehnologie si orase.
  • Revista ”Usor de crosetat” vine cu idei pentru tine si casa ta. Pe prima pagina vom gasi un sumar al articolelor ce se afla in aceasta revista. Articolul principal este cum putem sa croseam patrat cu patrat o patura Patchwork, apoi cateva idei despre accesorii la moda si cateva modele de hainuite pentru copii de la diversi stilisti.
  • Sunteti curiosi despre ce spun astrele astazi? In revista “Horoscop” veti gasi despre fiecare zodie in parte.
  • Revista “Ceasuri de Epoca”cu numarul 5 propune sa ne documentam despre Stilul Madama Butterfly. (vezi aici mai multe ceasuri de epoca)
  • Ziua News” scrie despre cruciada copiilor si cum putem sa ii stapanim si continua cu Romania se indoaie de la mijloc, medicamentele straine, mai scumpe pe “mediana” si DNA si ANI fac cercetari la “Apele Romane”
  • Kamikaze” dezbate problemele politice intr-un mod diferit fata de cel intalnit. Asemenea, si “Catavencii” doresc sa ne invesealeasca ziua privind intr-o alta modalitate problemele politice.
  • Mozaic de buzunar” doreste sa ne faca sa radem in cursul zilei de astazi, astfel vine cu noi propuneri de bancuri, glume, caricaturi si schite umoristice.
  • Revista “22” ne spune cum si de ce Republica Moldova este tot mai aproape de Uniunea Europeana!
  [/arrow_list]

Va multumim!

Rubrica realizata de Victor Eric

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Când voința nu este de ajuns (recenzie la romanul "Dezonoare", de J.M. Coetzee)

Next Article

Romane care alunga astenia de primavara

Related Posts

Total
0
Share