fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 21.02.2014

libertatea-pentru-femei-romania-insert-nr-7-2014Buna!! Astazi, 21 februarie 2014, la chioscurile de ziare va asteapta o multitudine de ziare si reviste ce merita cumparate si citite!

 • [arrow_list]
  • Viata medicala” ne propune pentru ziua de astazi un articol interesant depre “Vaccinul care m-a obosit” si despre cercetarile in medicina ce sunt neintrerupte .
  • Formula AS” doreste sa ne uimeasca cu un interviu cu Paula Seling despre: “Maramures, cu drag”. Alte articole frumoase pe care avem posibilitatea sa le citim in aceasta revista sunt despre marile iubiri ale doamnei Elena Cuza,  despre potrete in creion, cateva barfe despre fostele si actualele “prime doamne”, ce lucruri neobisnuite se afla in cartea recordurilor, cum putem sa slabim folosindu-ne de metabolism si leacuri de infrumusetare, ca tot vine primavara.
  • Fanatik” dezbate problemele din sport si dezvaluie ce suma putem catiga daca pariem pe meciuri cotate bine.
  • Click! Pofta Buna” doreste sa ne indulcim si vine cu cateva retete ce nu trebuie ratate, iar pentru gospodinele harnice propune un concurs de retete in urma caruia se poate castiga un dispozitiv de ascutit cutite.
  • Catalogul, Ghidul Miresei” dezvaluie care este tipul miresei 2014 si cum ar trebui sa arate domnisoarele in ziua mult asteptata de catre acestea!
  • Click pentru femei” vine cu cele cinci alimente ce ascund ridurile, cu un nou concurs in care se poate castiga o vacanta in doi si cu binecunoscutul concurs in care poti gastiga 200 de ron in urma povestii tale de iubire. Tot in revista “Click pentru femei” vom gasi modalitati de a face sirop de tuse in propria noastra casa, ce se poarta in aceasta primavara, opt retete de colectionat si cum ne putem feri de vampirii energetici.
  • Libertatea pentru femei” ne ofera o noua carte romantica ce nu trebuie ratata: “Pe aripile iubirii” de Barbara Cartland  si un concurs in care puteti castiga un inel cu diamant si sute de alte premii. Articole despre sanatate, familie si infrumusetare vom gasi tot astazi in “Libertatea pentru femei”.
  [/arrow_list]

Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!

Victor Eric

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Trei: "Limonov", de Emmanuel Carrere

Next Article

Inserturi: luni apare volum 3 San Antonio: "Lupul travestit in bunicuta"

Related Posts

Total
0
Share