fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 22.02.2014

inmedioA fost o zi de sambata superba, cu soare, iar la chioscurile de ziare ne-au asteaptat si azi cu noi aparitii de reviste si ziare ce merita sa le cumparam si sa le svuram alaturi de cafeluta de duminica dimineata!

HR Manager” vine cu solutii de cum putem sa obtinem rezultate favorabile si in acelasi timp sa nu ne simtim presati de timp. Redefinirea modului de munca.

Revista “Flacara” aduce un articol contradictoriu: “Si de va fi mai rau, va fi mai bine”. Ce vor sa spuna autorii acestui articol si la ce se refera, putem afla doar daca mergem in chioscurile de ziare si cumparam revista. Tot de aici vom afla si despre “Memoriile lui Stefan Andrei”, omul anului 2013 si multe alte articole interesante.

Revista “Capital” incearca sa descifreze daca cresterea PIB s-a facut pe motiv de “risipa” in guvern si care sunt companiile de asigurare cu cele mai multe reclamatii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Inserturi: luni apare volum 3 San Antonio: "Lupul travestit in bunicuta"

Next Article

Pana la 85% reducere la peste 900 de titluri in engleza

Related Posts

Total
0
Share