fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 25.02.2014

cristale-si-pietre-romania-cover-nr-76-2014Va invitam sa va beti ceaiul alaturi de noi citind cele mai noi evenimente din ziarele si revistele zilei de astazi, 25 februarie 2014. La chioscurile de ziare au aparut noi reviste cu subiecte extrem de interesante!

Practic Sanatate” aduce astazi sfaturi privind cele sapte alimente cu care putem sa combatem durerile, bolile acute din aceasta primavera, diete pentru flora intestinala si cand putem aplica pedepsele la copii.

Povestea mea” vine cu horoscopul chinezesc pe anul 2014 si diverse povesti de iubire sau povesti de despartire ce merita citite si sa invatam in urma lor.

Intamplari adevarate” ne intampina cu “ Prima iubire a fost doar o amagire”, “Am reusit sa ma razbun pe femeia care mi-a furat sotul” si multe alte povesti ce trebuie descoperite.

Astazi, colectia”In jurul lumii” doreste sa ne duca in lumea minunata a orasului Instambul si istoria acestuia. Nu merita ratata!

Revista “Elle” ne impartaseste cum moda se intalneste cu arta, cum putem sa purtam cu atitudine cel mai cool trend al sezonului, solutii hi-tech pentru ten si alte multe articole pe care le veti descoperi doar daca cumparati “Elle”.

Revista “Femeia” ne propune trendurile in tunsori si machiaj, cum putem spune ”nu” dietelor periculoase, retete pentru martisor si ce barbate fac femeile sa fie frumoase.

Cosmopolitan” aduce cele 56 de look-uri accesibile de moda si beauty, un articol despre injectia anti-cancer pentru femei si alte articole frumoase.

Colectia “Cristale si Pietre” de la DeAgostini doreste sa ne invete despre istoria pietrelor, despre cristale si sanatate, despre amulete si talismane.

Casa si gradina” vine cu idei privind redecorarea casei in culoarea anului, stiluri de amenajari, bibelouri si mileuri intr-un décor actual si nuantele si combinatiile de roz primavaratic.

Victor Eric

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Castigatorul iPad-ului mini este...

Next Article

Promotii bune la cartile Editurii ALL

Related Posts

Total
0
Share