fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Romanul “O dragoste tragica. Destinul ultimului Romanov” impreuna cu ziarul Libertatea

o-dragoste-tragicaSemnalam o noua aparitie in colectia “Iubiri si destine” distribuita cu ziarul Libertatea. Miercuri, 1 Octombrie, impreuna cu ziarul Libertatea puteti achizitiona si romanul “O dragoste tragica. Destinul ultimului Romanov” de Dora Levy Mossanen la pretul special de 14,99 lei.

Rămasă orfană în adolescență, Daria își găsește refugiul la curtea țarului Nicolae al II-lea, unde afecțiunea ei pentru țareviciul Alexei și leacurile miraculoase din ambră o fac să fie îndrăgită de toți membrii familiei Romanov. De-a lungul anilor, Daria este martoră a evenimentelor fericite și mai puțin fericite de la curtea imperială, a balurilor fastuoase, dar și a crizelor de hemofilie ale micului Alexei, pe care Rasputin, călugărul nebun, încearcă să le vindece. Totul se sfârșește însă tragic, când bolșevicii ajunși la putere îl împușcă pe țar și întreaga familie. Daria supraviețuiește ca prin minune și, convinsă că țareviciul nu a murit, își dedică întreaga viață regăsirii ultimului Romanov.

Anuța Stănculeanu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Gama este in cautare de colegi noi

Next Article

Intalnire cu Mariusz Szczygieł, autorul volumului Gottland

Related Posts

Total
0
Share