fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sa mancam etic [Editura Adenium, 2015]

sa-mancam-eticCartea “Sa mancam etic. O analiza a moralitatii consumului de animale, scrisa de Gary L. Francione si Anna Charlton este un adevarat eveniment editorial in Romania, da startul unei importante dezbateri in ceea priveste obisnuinta vinovata de a provoca suferinta si moarte atator fiinte pe care pretindem ca le iubim.

Cartea “Sa mancam etic” a aparut de curand la Editura Adenium si poate fi cumparata online cu o generoasa reducere de aici.

Cu siguranta ati auzit deja de curentul Vegan si mai crudul sau confrate Raw Vegan. Veganismul nu este o optiune culinara sau o varianta mai sanatoasa de a ne alimenta, ci mai ales o problema de moralitate, pentru ca, asa cum afirma autorii, provocam o imensa suferinta miliardelor de animale pe care le consumam doar pentru placere. Dieta traditionala bazata pe alimentele de origine animala nu doar ca este cu totul inutila omului, dar este nesanatoasa atat pentru corpul nostru, cat si pentru mediul inconjurator. In plus, exista o mare varietate de retete vegane la fel de gustoase si usor de preparat.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine: peste 600 de carti la maxim 5 lei + transport gratuit

Next Article

Carti ieftine: chilipiruri cu reduceri de minim 75%

Related Posts

Total
0
Share