fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sa recunoastem! Premiile de la bookuria nu arata rau!

Ce ne mai umflam si noi in pene… :-) Dar, na, alaturi de voi ne bookuram de minunatele carti pe care reusim ba sa le citim, ba sa le daruim. Dar, ca sa fim corecti pana la capat, marele merit il au partenerii nostri, editurile serioase si harnice, care ne sprijina cu informatii si carti si fara de care bookuria nu ar fi fost ce este astazi.

Mereu, dar si de data asta, multumim din suflet Editurii Litera si voua celor care cumparati si cititi cartile lor. Va multumim si pentru faptul ca va place bookuria – se vede asta prin participarea tot mai numeroasa la concursurile pe care le facem, dar si prin numarul de vizitatori din fiecare zi.

Nu in ultimul rand, multumim Georgianei de la Editura Litera. Prieten de nadejde, partener minunat. Faptul ca ne raspunde la e-mailuri si la 10-11 seara inseamna foarte mult pentru noi.

Castigatorul marelui premiu la ultimul nostru concurs realizat impreuna cu Editura Litera a fost Mihai. A castigat dreptul de a-si alege nu mai putin de 15 carti romantice. A facut-o si ne-a trimis si o fotografie cu cartile, la cald, atunci cand le-a primit. Ii multumim si lui si nu ne-am putut abtine sa nu va aratam si voua poza! Va asteptam cu bookurie si la urmatoarele concursuri si, daca aveti o clipa de ragaz va invitam sa incercati si noua noastra jucarie: Bookuratorul!

carti_litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Evenimentul lunii martie: “SUNDAO: Arta respiratiei si muzica vindecatoare”

Next Article

Top 10 cele mai iubite carti de catre copii

Related Posts

Total
0
Share