fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Salut, eu sunt Anima…

Salutare tuturor!

citat-animaEu sunt Anima si postarile mele pe acest blog vor fi dedicate problemelor sufletesti de care din pacate nimeni nu scapa.

Nu vi se pare ca traim intr-o lume in care dragostea nu-si mai are locul? In care toti sunt mult prea grabiti in goana dupa cariera sau vor doar sex si atat?

Dupa multe multe esecuri in incercarea de a avea o relatie obosesti. Incepi sa te obisnuiesti cu singuratatea si incet devine o parte din tine. Iti spui mereu ca data viitoare va fi altfel si tot astepti ca cineva sa se opreasca din goana aia nebuna si sa te aprecieze asa cum esti. Cu defecte si calitati. Tot ce faci e sa speri si sa incerci in continuare insa cu cat vei incerca mai tare cu atat de te distanta de ceea ce cauti. Pentru ca iubirea se formeaza in timp si ca sa creasca este nevoie de comunicare, respect si pasiune.

Nu trebuie sa ne descurajam niciodata deoarece totul se intampla cu un motiv si fiecare om pe care il intalnim ne invata cate ceva.
Unele persoane ne invata ca aparentele inseala si ca atunci cand cunosti pe cineva trebuie sa fim atenti atat la vorbe cat si la fapte pentru ca de cele mai multe ori faptele spun mai multe decat vorbele in timp ce alte persoane ne invata ca trebuie sa fim putin egoisti si sa nu punem mereu persoana de langa noi pe primul loc pentru ca o relatie este formata din doi si nici unul nu este mai presus decat celalalt.

Trebuie sa multumim pentru lectii si sa mergem mai departe in drumul nostru spre fericire si sa nu ne intoarcem niciodata din drum.
Invata din trecut, traieste in prezent si spera la un viitor mai bun.
Nu te lasa niciodata invins de rautatea unor oameni.

Tine capul sus si incearca sa devii un om mai bun nu pentru cineva in mod special ci pentru tine.

Pana data viitoare, aveti grija de sufletele voastre!

Anima

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Era o data

Next Article

Editura Trei lanseaza colectia "Educatie si formare"

Total
0
Share