fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Salvati-o pe Miruna! Petitie pentru convingerea unui autor sa nu omoare un personaj :)

liviu_druga_sesiune_autografeDragul meu prieten Liviu Druga, om alaturi de care m-am bucurat si suferit pe meterezele atmosferei publicitare, este astazi autor de carti. Umorul si nebunia par sa faca buna casa in mintea domnului, insa uneori cred ca si exagereaza. Daca in cazul “aberantasticii”, concept ce-i apartine, nu putem decat sa ne scoatem palariile, pe rand, dar si sa-i cumparam cartea “Ceasornicarul dansator” (da, Liviu, tot o mai vreau, da’ mi-e cam rusine), in ceea ce priveste romanul neterminat, eu, unul, incep sa am o problema.

Astazi, dintr-o discutie pe facebook am aflat ca jupan Liviu are de gand s-o omoare pe Miruna. Nu stiu la ce sfarsit glorios s-a gandit autorul, insa eu vreau sa o salvez. Cum penita nu i-a scrijelit inca sfarsitul, gasesc ca o petitie il poate mobiliza pe Livache s-o lase-n pace pana la sfarsitul cartii. Ii poate gasi un rost, fie si secundar, ba chiar o si poate izgoni din carte, trimitand-o cine stie unde, dar nu vreau sa o omoare. Ma ajuti? Daca da, semneaza petitita prin comentariu, mai jos :)

Cartea “Ceasornicarul dansator” o poti cumpara de aici.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai vandute 200 de carti de la Nemira cu reducere de pana la 75%

Next Article

O zi de lectura in parc cu Centrul Step by Step

Related Posts

Total
0
Share