fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Șapte scrisori, de J.P. Monninger (Editura Litera, 2020)

Șapte scrisori

Editura Litera a publicat recent romanul Șapte scrisori, de J.P. Monninger în colecția Blue Moon. În aceeași colecție și de același autor, Litera a mai publicat romanul Harta care mă duce la tine.

Despre cartea Șapte scrisori

Profesoară la Dartmouth College în SUA, Kate Moreton ajunge în Irlanda ca să-și petreacă anul sabatic într-un proiect de cercetare. Acolo îl întâlnește pe Ozzie Ferriter, pescar și veteran al războiului din Afganistan. Familia acestuia are o istorie îndelungată pe îndepărtatele insule Blasket, iar Ozzie – care are dublă cetățenie, irlandeză și americană – s-a retras în unicul loc care îi poate aduce puțină pace, după experiența tragică din război.

La malul mării, pe fundalul senzațional de frumos al peisajelor irlandeze, cei doi se îndrăgostesc și încearcă să-și ducă viața pe insula visurilor lor, departe de tumultul vieții cotidiene. Irlanda își scrie propria poveste, după cum spun legendele, iar granițele iubirii și încrederii celor doi sunt puse la încercare. Demonii interiori îl determină pe Ozzie să pună în pericol viața lui și a lui Kate, care fuge în America pentru a nu-l vedea pe omul pe care îl iubește cum se autodistruge. Când primește vestea că soțul ei, un adevărat erou, este dat dispărut pe mare, Kate trebuie să se hotărască dacă să se lase îndrumată de iubire și să-l urmeze sau de rațiune și să-l uite.

„J.P. Monninger a scris o frumusețe de roman – despre bucuriile pe care ți le aduce prietenia, despre riscul de a te îndrăgosti și despre puterea pe care o au secretele de a distruge un viitor plin de posibilități. Este o poveste despre oamenii care ne influențează, despre ceea ce putem păstra sau pierde pe drumul vieții și despre ceea ce alegem să devenim.“ Adriana Trigiani

Romanul Șapte scrisori, de J.P. Monninger poate fi cumpărat cu reducere de la Litera.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cartepedia

6 ani Cartepedia. La mulți ani! Reduceri și cadouri

Next Article
Colecțiile Gazetei

Noi apariții la chioșcuri în Colecțiile Gazetei Sporturilor

Related Posts

Total
0
Share