fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Sarmane creaturi”, de Alasdair Gray (Editura Polirom)

sarmane-creaturiPornind de la motivul clasic al manuscrisului gasit, Sarmane creaturi preia si transforma intr-un mod inedit mitul livresc al lui Frankenstein. Personajul central al cartii este frumoasa Bella Baxter, o tanara gravida care se sinucide aruncandu-se intr-un rau.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=6e45c0b9e”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Cadavrul recuperat este preluat de genialul chirurg Godwin Baxter, care foloseste trupul femeii si creierul copilului ei inca nenascut pentru a crea o fiinta noua: o femeie matura, dar cu mintea unui bebelus.

Evolutia tinerei Bella Baxter si mai ales felul in care ea descopera lumea si invata sa o judece sunt o buna ocazie pentru Alasdair Gray de a-si da frau liber imaginatiei si sarcasmului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducere si la print si la ebook: "Marele Gatsby", de Francis Scott Fitzgerald

Next Article

Ce citim in weekend? Carti de la Polirom, cu 9,99 lei

Related Posts

Total
0
Share