fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Scandalul poarta satin”, de Loretta Chase [Editura Alma, 2014]

scandalul-poarta-satinDaca sunteti molesiti de caldura de afara poate aveti chef de o noua poveste mai siropoasa. Merge cu un sifon rece, ba chiar si ci 2-3 cuburi de gheata scaldate pe-acolo :-). Romanul de fata ne este oferit de Editura Alma in Colectia “Iubiri de poveste” si este recomandat ca si bestseller de diatamai ziarul de peste parleaz, New York Times. Daca va plac astfel de povesti aveti in recomandarea de fata o invitatie la 300 de pagini de citit :-)

Bineinteles, pentru a o citi trebuie sa o si cumparati de undeva. Aici o gasiti cu reducere generoasa.

Despre carte:

O frumusete inocenta cu ochi albastri si un simt al afacerilor imbatabil, Sophy Noirot are o putere de convingere extraordinara, ceea ce este un talent deosebit de util in incercarea de a transforma Casa Noirot in cea mai renumita casa de moda din Londra. Misiunea de a le vinde splendidele tinute doamnelor din inalta societate londoneza devine extrem de dificila cand un scandal de familie provoaca ostilitatea lui Lady Warford, una dintre persoanele de vaza care dau tonul in moda. Intoarcerea scandalului in favoarea magazinului necesita o dedicare totala din partea lui Sophy, lasandu-i prea putin timp pentru un crai nonsalant precum contele de Longmore. Superbul aristocrat nu se poate concentra la mai multe lucruri deodata, iar singurul sau gand este sa o convinga pe tanara creatoare de moda sa cedeze in fata farmecelor lui.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ce ii motiveaza pe copii sa citeasca

Next Article

Profitshare si bookuria iti ofera 3 super carti de business

Related Posts

Total
0
Share