fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața, de Dr. Benjamin Hardy (Editura Polirom, 2021)

Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața

Autorul cărții Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața este Benjamin Hardy, doctor specializat în psihologia organizaţională dar și omul din spatele unui blog citit lunar de milioane de oameni.

Despre el au scris numeroase publicații, dintre care amintim: Harvard Business Review, The New York Times, Forbes şi Fortune.

De acelaşi autor: Willpower Doesn’t Work (2018), Who Not How: The Formula to Achieve Bigger Goals Through Accelerating Teamwork (coautor, 2020), The Gap and the Gain (coautor, carte în curs de apariţie).

Cartea Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața pleacă de la ideea conform căreia personalitatea nu este, așa cum suntem tentați să credem, cel mai important aspect al ființei noastre.

Deși înclinăm să credem că nu mai putem face nici o modificare în privința personalității, autorul ne demonstrează că putem face această schimbare și că putem modela personalitatea așa cum dorim.

Capacitatea de a face alegeri în viață ne conduce să ne alegem drumul în viață și există o strânsă legătură între ușurința de a face alegeri și posibilitatea de a deține controlul asupra propriei vieți.

Cu cât suntem mai capabili să luăm singuri decizii, cu atât avem mai mult control asupra vieții noastre. Prin exemplele pe care le oferă Benjamin Hardy, inclusiv din propria viață, și soluțiile practice pe care le propune, autorul ne convinge că nu suntem prizonierii trecutului.

El ne amintește permanent că stă în puterea noastra să ne reparăm greșelile, să ne depășim eventualele traume și să ne modelăm singuri personalitatea.

“O carte ce te va ajuta s[ deblochezi un viitor despre care ai fost programat să crezi că nu este posibil.” – Seth Godin

Cartea Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața, de dr. Benjamin Hardy a apărut la Editura Polirom în Colecția Hexagon și poate fi comandată de la Libris sau Esteto.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

BOOKS50 este activ! Azi ai 50% reducere la mii de cărți

Next Article
Sophia Loren

Ieri, azi, mâine. Viața Mea, de Sophia Loren (Editura Rao, 2021)

Related Posts

Total
1
Share