fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Școala de Basm, super-revista isteților de 6-12 ani din toată țara!

A apărut primul număr al publicației pentru copii ȘCOALA DE BASM, super-revista isteților de 6-12 ani din toată țara!

Din orarul ȘCOLII DE BASM fac parte benzi desenate, super-descoperiri, distracție cât cuprinde și 20 de premii de poveste, plus premiul cel mare: o tabletă Samsung-Galaxy!

Primele 8 pagini sunt dedicate serialului de bandă-desenată FĂT-FRUMOS-ÎNTORS-PE-DOS, o creație originală a artistului grafic Valentin Cristescu. În primul număr, alături de colegii lui de clasă Greuceanu, Harap-Alb, Prâslea, Muma-Pădurii, Ilenușele, Laur-Balaur, Aleodor și cei trei iezi cucuieți, Făt-Frumos întoarce școala pe dos pentru a rezolva… criza pixurilor!

Aventura personajelor de basm nu se oprește aici! Pe tot parcursul revistei, eroii de poveste cu ghiozdanul în spate îi vor ghida pe micuții cititori într-o varietate de domenii: literatură, istorie, mitologie, matematică, pictură, muzică, sport, ecologie, sănătate și nutriție, călătorii.

Cititorii primesc gratuit CAIETUL DE BASM împreună cu primul număr al revistei.

Aici puteți răsfoi selecții din primul număr. Revista ȘCOALA DE BASM este disponibilă în școlile din toate județele tării. De asemenea, poate fi comandată online, prin telefon sau e-mail.
ȘCOALA DE BASM este un proiect al Editurii Copilăria.
Scoala-de-Basm-nr.-1
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Jurnal de călătorie", de Nikos Kazantzakis

Next Article

Editura Curtea Veche Publishing lansează volumul “Coroana în societatea românească” de Ioan-Luca Vlad

Related Posts

Total
0
Share