fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Școala de magie și alte povestiri, de Michael Ende (Editura Polirom, 2019)

Școala de magie și alte povestiri

La Polirom Junior a fost publicată recent cartea Școala de magie și alte povestiri, o nouă bijuterie semnată de Michael Ende. O colecție de povestiri pentru cei mici, dar și pentru cei mari de la un autor de care noi suntem foarte atașați.

Cine îl cunoaște pe Michael Ende doar ca autor al Poveștii fără sfîrșit, al lui Momo sau al lui Jim Năsturel va descoperi în volumul Școala de magie și alte povestiri minunate, povești și fabule scrise de-a lungul timpului și adunate într-o carte care se adresează atît copiilor, cît și adulților.

Printre altele, cei mici pot descoperi aici secretul Lenei, pot picta alături de Moni o operă de artă sau pot participa la infruntarea dintre regatul care avea o lingură magică și cel care avea un castron fermecat. Adulții sînt purtați în lumea teatrului de umbre al Ofeliei, au șansa să-și regăsească visurile aproape uitate la Școala de magie sau pot trăi alături de Rinocerul Norbert frămintările ridicării unui monument în cinstea propriei persoane.

Michael Ende spunea că o povestire devine adevărată numai atunci cînd găsești un anumit ton pentru ea. Cu siguranță în toate poveștile sale din acest volum marele magician al cuvintelor a găsit tonul potrivit, fie el serios sau plin de umor.

Cumpără cartea Școala de magie și alte povestiri, de Michael Ende de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Crede-mă când mint

Recenzie la cartea Crede-mă când mint, de J.P. Delaney

Next Article
Biografii romanțate

Editura Polirom pregătește lansarea Colecției Biografii romanțate

Related Posts

Total
0
Share