fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Scoala supunerii”, de Marina Anderson (Editura Trei)

Daca ai devorat Fifty Shades, pregateste-te sa citesti Scoala supunerii. Un roman indecent despre emancipare sexuala si acceptare a propriului erotism.

scoala-supuneriiNatalie Bowen, o femeie de cariera din Londra, este invidiata de multa lume, insa viata ei personala e un dezastru. Barbatii nu pot sa se impace cu succesul ei, iar Natalie crede ca nu va gasi niciodata fericirea adevarata.

Cumpara cartea cu reducere de aici

Cand aude despre o scoala exclusivista de weekend numita Paradisul, un loc unde vizitatorii sunt initiati in placeri pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata, Natalie e socata de idee – totusi nu reuseste sa-si infranga dorinta de a afla mai multe. Asadar, decide ca e timpul sa-si alunge temerile. Ajunsa la Paradis, il cunoaste pe enigmaticul si disciplinatul Simon, un barbat obisnuit sa obtina tot ce vrea.

„Dupa doar un singur weekend devenise dependenta de placerile pe care invatase sa le savureze aici, in acest asezamant foarte special. Daca cineva i-ar fi spus cat de erotic i s-ar parea sa fie fortata sa se supuna, sa devina obedienta, i-ar fi ras in nas. In toate relatiile, ea detinuse controlul si asa ii placea sa fie. Dar experienta ei la Paradis o schimbase complet… “

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Tehnici de creativitate. Cum identificam si exploatam potentialul creativ", de Karsten Noack

Next Article

Peste 200 de enciclopedii pentru copii cu reduceri de pana la 45%

Related Posts

Total
0
Share