fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Scurtatura inspre Paradis”, de Teresa Solana [Editura RAO, 2014]

scurtatura-inspre-paradisAveti nevoie de o frumoasa lectura de week-end, usurica si care sa va binedispuna maxim? Desi n-ar parea, romanul de fata va va aduce si ceva buna dispozitie, inteleg ca are destule pasaje comice, chiar daca subiectul este legat de o crima. Cartea a aparut la Editura RAO, in Colectia “Cartea de buzunar”.

Cartea poate fi cumparata cu pret redus, de aici.

Despre carte:

O bine-cunoscuta scriitoare este asasinata in Barcelona dupa ce primeste un premiu literar. Suspectul crimei este Amadeu Cabestany, un scriitor ermetic. Dar Cabestany are un alibi: in ziua crimei, a fost acostat de un traducator disperat. Gemenii Fernandez vor fi angajati pentru a-l gasi pe traducator. Cine a omorat-o, prin urmare, pe scriitoare?

Amestecul de comedie si roman politist il va atrage pe cititor. In plus, romanul invita la descoperirea adevaratelor identitati care se ascund in spatele personajelor si, in acelasi timp, il introduce pe cititor in lumea industriei editoriale.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Campania "Back to School", varianta elefant

Next Article

Lansare de carte la Carturesti Verona: "Bosnia. Partaj" de Miruna Vlada

Related Posts

Total
0
Share