fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Secretele Parisului, de Natasha Leste (Editura Nemira, 2021)

Secretele Parisului

Natasha Lester, autoarea cărții Secretele Parisului, a lucrat ca director de marketing pentru o renumită companie de cosmetice, dar după zece ani de carieră s-a întors la Universitate ca să urmeze cursurile unui masterat de creative writing.

Comandă cartea cu reducere

Despre cartea Secretele Parisului

Deși sunt surori bune, Skye și Liberty sunt foarte diferite și au preocupări variate. Skye dă dovadă de curaj și pilotează avioane, în vreme ce sora ei Liberty nu o aprobă și îi critică fiecare mișcare.

Skye e hotărâtă să contribuie la câștigarea războiului chiar dacă știe că femeile nu sunt primite în Forțele Aeriene Regale Britanice. Se reîntâlnește cu Nicholas, sufletul ei pereche, dar află că acesta este căsătorit cu o franțuzoaică misterioasă.

„Detalii istorice bogate, acțiune efervescentă și personaje seducătoare. O carte perfectă pentru fanii lui Kate Morton și ai poveștilor despre iubire, pierdere, curaj și compasiune.“ – Booklist

Christian Dior își lansează prima colecție și primul său parfum numit Miss Dior este dedicat surorii lui care a cunoscut-o pe Skye în Rezistența Franceză.

În cabana bunicii, Kat Jourdan face o descoperire neașteptată: o colecție vintage de rochii Dior.

„Dar o rochie era o operă de artă care putea deopotrivă să fie luată acasă și să însenineze starea sufletească și care putea fi purtată oricând se dorea, chiar și în timpul pregătirii micului dejun, dacă asta era necesar ca să-i redea pofta de viață unei femei. De fapt, Dior spusese întotdeauna că rochiile lui înzestrau purtătoarele cu poezie și cu o viață nouă, iar bunica ei era de acord.”

Cartea Secretele Parisului, de Natasha Leste a apărut la Editura Nemira și poate fi comandată de la librăria online Nemira sau Libris.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
De cât de mult creier avem cu adevărat nevoie

De cât de mult creier avem cu adevărat nevoie?, de Alexis Willett, Jennifer Barnett (Editura Humanitas, 2021)

Next Article
Dan Coman

Dan Coman: ”Scriu mereu cu un picior încă în somn, cu jumătate din minte acoperită de strălucirea nopții”

Related Posts

Total
1
Share