fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice

secretul tineretii eterne echilibrul varstei bioelectriceEditura Herald a publicat recent un nou titlu in Colectia Confluente. ”Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice”, de Ionel Mohirta ne dezvaluie tehnici si idei legate de echilibrarea fizica si mentala de care se pare ca avem o mare nevoie.

Cumpara cartea cu reducere

In Secretul tineretii eterne, Ionel Mohirta abordeaza incetinirea procesului de imbatranire si declansarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental si extatic. Traditii stravechi si studii recente sunt prezentate in sprijinul ideii ca exista metode care se pot constitui in programe proprii de ingrijire, pentru a fi mai sanatosi si mai longevivi. Intinerirea este posibila printr-o schimbare semnificativa a stilului de viata sub aspect energetic si informational. S-a constatat ca energiile psihice dirijate in mod constient, dar si cele generate in mod inconstient de noi toti influenteaza direct microprocesele biochimice ale componentelor microscopice din nucleul si citoplasma celulelor vii. Desi corpul fizic este limitat de spatiu si timp, corpul bioelectric este liber. El este o extensie a Sinelui si un punct al celei de-a patra dimensiuni, in care mintea si emotiile noastre nu sunt altceva decat ferestre ale sufletului nostru.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Incepe scoala. E cazul sa te pui la punct cu limba engleza, nu crezi? :)

Next Article

Te provoc sa citesti o carte

Related Posts

Total
0
Share