fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Semn de carte colorat, decorat cu margele din lemn si animalute simpatice si colorate

103968_productCand cumperi carti pentru copii, indiferent ca o faci dintr-o librarie fizica sau una online, o mare bookurie va fi pentru cel care primeste cartea sa decopere si un semn de carte haios.

Prietenii de la toypark (un magazin superb cu mii de jucarii) au in oferta lor si un model de semn de carte tare nastrusnic. Cum nu costa decat 4 lei, poate fi o achizitie extrem de apreciata de catre micii cititori.

Important este sa va uitati la conditiile de livrare a site-ului si daca e sa va doriti acel semn de carte, mai puneti in cos si alte jucarii din magazin sa ajungeti la cumparaturi care sa va permita livrare gratuita.  Doar se apropie sarbatorile :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=ad2ea1dc4&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.toypark.ro%252Fsemn-de-carte-cu-animalute”]Cumpara de aici semnul de carte[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Biografiile personalitatilor prezentate de "Victoria Books"

Next Article

50% reducere la cartea care iti va schimba viata: "Cartea de gramatica interioara", de David Grossman

Related Posts

Total
0
Share