fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Senzational. Mega Image a deschis un nou magazin in casuta postala a unui bucurestean!

casute-postale

Astazi, am fost la cineva in vizita si am fost surprins sa vad in scara blocului ca Mega Image deschisese un magazin intr-o cutie postala! Am intrebat adminstratorul blocului si mi-a zis ca “asa merita cei care nu-si tin casutele incuiate cu lacat“. In plus, cei de la Mega Image au promis locatarilor o noua clanta la usa de termopan a blocului…

Mai mult, desi inaugurarea fusese cu cateva zile in urma, am gasit un oficial al magazinului (venise doar sa se asigure ca tot fondul de marfa ajunge corespunzator in magazin) care mi-a declarat: “Suntem bucurosi ca am reusit sa aducem magazinele mai aproape de oameni. In ciuda celor spuse de niste jurnalisti rauvoitori, cum sunt cei de la tmnr.ro, noi ne continuam campania surprinzatoare de lansare a noi magazine unde nu te astepti. Deschiderea magazinului intr-o casuta postala este si o expresie a grijei noastre pentru mediu. Cand vom ocupa toate casutele, nu vor mai avea unde sa puna altii pliante, deci se vor taia mai putini copaci. In plus, cu ocazia asta va divulgam si noua noastra campanie de imagine, intitulata: «Va asteptam pe toti la casute»”.

Acest articol este un pamflet, inspirat de haioasa campanie a celor de la timesnewroman.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

5 carti interesante cu preturi sub 5 lei

Next Article

Preturi lejere la carti usoare, pana miercurea viitoare :)

Total
0
Share