fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

In septembrie, revista Psychologies iti aduce muzica de calitate: Glenn Miller

Jazz_05_Glenn_Miller_carte+CDDescopera fascinatia anilor ’30 – ’40 teleportandu-te parca in timp ascultand muzica lui Glenn Miller. Seratele glam, doamnele intotdeauna coafate si cu ruj rosu pe buze, barbati galanti, un romantism si rafinament aparte epocii.

Alton Glenn Miller a fost unul dintre artistii care in perioada 1939-1943 a inregistrat recorduri de vanzari pentru albumele sale, conducand o orchestra impresionanta, fiind nu doar liderul acesteia, ci si compozitor in sclipitoarea era swing.

Un asemenea muzician recunoscut mondial nu isi poate avea locul decat si in biblioteca ta, iar cum Psychologies ofera cititorilor sai numai articole de calitate, inserturile sale muzicale sunt o dovada a excelentei. In luna septembrie poti avea o compilatie Glenn Miller cumparand revista Psychologies cu cartea si cd-ul Glenn Miller, pret 15,99 lei.

Colectia de inserturi este oferita de Editura Litera. Vezi aici toate aparitiile in Colectia Jazz & Blues.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un inceput de toamna cu oferte excelente la carti si rechizite scolare

Next Article

Ileana Vulpescu - autorul lunii septembrie in libraria online libris.ro

Related Posts

Total
0
Share