fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Seria Eclipse Bay de Amanda Quick continuă cu Noi începuturi în Eclipse Bay

Noi începuturi în Eclipse Bay

Seria Eclipse Bay de Amanda Quick continuă cu volumul Noi începuturi în Eclipse Bay, joi, 24 octombrie – la toate punctele de difuzare a presei la doar 19.99 lei.

Lucrurile au fost dintotdeauna complicate între membrii familiilor Harte și Madison. Conflictul care i-a transformat în dușmani durează de generații întregi. Deși se spune că nunta lui Hannah Harte cu Rafe Madison va îmbunătăți situația, la doar câteva luni după fericitul eveniment, sora ei, Lilian, și fratele lui, Gabe, nu sunt deloc de aceeași părere.

Directorul executiv Gabe Madison a insistat să devină clientul agenției matrimoniale a lui Lillian Harte, pentru a-și găsi sufletul- pereche. Dar Lilian ajunge rapid la capătul răbdării, după ce cinci întâlniri pe care i le aranjează lui Gabe se dovedesc a fi niște eșecuri răsunătoare. Dacă nu s-ar fi hotărât deja să-și închidă afacerea și să se mute acasă, în Eclipse Bay, pentru a se dedica pasiunii sale de a picta, Gabe ar fi făcut-o cu siguranță să se decidă rapid.

Când însă Lilian se trezește cu el în pragul ușii, cerându-i să-și respecte contractul semnat, scânteile dintre ei se transformă brusc în atracție necontrolată.

Încă o dată, Eclipse Bay va fi martorul unui spectacol fascinant – dintre un Madison încăpățânat și o irezistibilă reprezentantă a familiei Harte…

„Suspansul romantic și Amanda Quick alcătuiesc un duo imbatabil.“ – RT Books Reviews

„Amanda Quick este genul de scriitoare pe care cititorii se pot baza că o să le ofere o poveste bună, cu răsturnări de situație și personaje memorabile.“ – The News-Gazette

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: alege o carte și o poți câștiga

Next Article
October Fest

October Fest - 30% extra reducere la mii de cărți

Related Posts

Total
1
Share