fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Si ne-a mai ramas doar muzica. Adio, Joe Cocker

Joe_Cocker_SochiVestea de ieri a cazut ca un traznet pentru toti iubtorii de muzica buna. Joe Cocker a murit. Nu am reusit inca sa ma acomodez cu ideea, era unul dintre muzicienii mei preferati. Muzica si gesturile lui imi vor ramane pentru totdeauna, Joe a fost, alaturi de alti cativa frumosi nebuni ai acestei lumi, universul in jurul caruia mi-am construit copilaria si tineretea.

Sunt flashback-uri din trecut care cumva ma bantuie si care ma leaga de muzica lui. Desi au trecut multi ani, am in fata ochilor frumoase momente de la petreceri sau din cluburi atunci cand la primele acorduri ale lui Joe Cocker toata lumea reactiona, zambea, dansa…. Mai mult, tin minte multe carti pe care le-am citit ascultandu-l si pe Joe Cocker. Da, erau vremuri cand reuseam, cand imi placea sa citesc cu muzica la ureche.

De astazi trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca Joe Cocker nu mai este. Dar si sa ne bucuram mai mult de ceea ce ne-a lasat: muzica buna si spirit tanar. Adio, Joe Cocker, si-ti multumesc pentru anii in care m-ai ajutat sa-mi construiesc amintiri frumoase.

Daca nu aveti la indemana un CD cu Joe Cocker cu siguranta este momentul sa-l cumparati.

Credit foto: wikipedia
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera: Retrospectiva anului 2014 / Noutatile anului 2015

Next Article

Parabola vieții (recenzie la cartea "Pescărușul Jonathan Livingston", de Richard Bach)

Related Posts

Total
0
Share