fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Si tie ti-e greu sa alegi carti pentru cadouri?

carti-cadouOri de cate ori trebuie sa fac un cadou stiu ca trebuie sa pun acolo si macar o carte. Ne place sa daruim carti, speram ca cei care le primesc sa le si citeasca. Este un mod prin care cu totii putem face bine. Problema apare atunci cand incepem sa ne gandim ce carte s-ar potrivi celui/celei care urmeaza sa-i facem cadoul. Si alegerea incepe sa fie din ce in ce mai grea. Daca nu o sa-i placa, daca titlul / subiectul o sa-i para nu stiu cum, ofensator sau poate aiurea? Capul se umple de ganduri, nu dintre cele mai vesele, iar alegerea devine uneori un cosmar. Cutreier librariile online, ba chiar si pe cele fizice, in cautarea inspiratiei divine pentru a oferi exact cartea care trebuie.

E greu sa faci un cadou, nu?

Hai sa-ti zic acum si ce ma salveaza. Sunt pregatit oricand, in ultima instanta, sa ofer un album de arta sau o enciclopedie. Astea-s mai fara interpretari si chiar salveaza situatia. Dar asta este ultima, ultima optiune. In general imi place sa ofer romane, carti cu subiecte revelatoare pentru cei care le si citesc, carti pe care le consider potrivite acelei persoane. In cazul prietenilor foarte apropiati, a oamenilor pe care-i cunosc foarte bine, alegerile sunt mai usoare. Stiu ce le place, stiu cum sunt, ba chiar stiu si ce citesc… asa ca alegerea cartii cadou vine de la sine (ramane doar spaima: oare nu si-a cumparat-o deja? Oare n-a citit-o?)

Daca esti si tu in situatia de a cauta carti pentru cadouri, iti recomand sa-ti faci putin timp si sa incepi sa cauti carti potrivite si in librariile online de mai jos. Cartile sunt aceleasi, pana la urma, dar iti ofer mai multe variante pentru ca preturile difera, in functie de promotiile desfasurate in momentul accesarii librariei. Oricum, cumparand online vei cheltui mai putini bani, cu siguranta. Succes in gasirea cadoului perfect!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri de 70% la cartile Editurii Taschen

Next Article

Cana pentru citit - obiectul mult dorit :)

Related Posts

Total
0
Share